Снимка: Булфото, архивДържавата няма безкрайни възможности, но първите икономически несгоди

...
 Снимка: Булфото, архивДържавата няма безкрайни възможности, но първите икономически несгоди
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Ще има още мерки

 

Снимка: Булфото, списък

Държавата няма безкрайни благоприятни условия, само че първите стопански неволи след края на карантината, ще ги поемем. Не бива да позволяваме всеобщи банкрути.
 

Това сподели пред бТВ вицепремиерът Томислав Дончев. Той заяви, че ще има и други стопански ограничения от страна на държавното управление, написа blagoevgrad24.bg.

Наред с неволи рецесията дава и благоприятни условия, сподели Дончев, визирайки електронното ръководство. Електронното опазване на здравето в този момент ще се случи за половин година без пари, сподели вицепремиерът.

По мотив словесната престрелка с президента Дончев сподели, че война сред институциите значи, че се пилее сила. Това, от което имаме потребност сега е тотална консолидация, с цел да минем през това приключение с оптимално малко вреди, заяви Томислав Дончев.

Аз не мога да схвана какво ни предлага господин президентът, какво друго от това, което прави целия свят да създадем, какво друго от това, което ни предлага СЗО да създадем, запита вицепремиерът.

По думите му, разхлабване на ограниченията може да има, когато има съображение за това – когато има превъзмогване на пика, да вземем за пример.

Към момента намаляване на общественото разграничаване не може да има. Не е пристигнал момента, в който да се либерализират ограниченията – ние сме подготвени и за стягане, и за разхлабване, съобщи още Дончев.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР